En fabriksåterställning tar bort alla personliga inställningar, inklusive användarnamn, lösenord, WiFi-nätverksnamn (SSID) och säkerhetsinställningar. En fabriksåterställning är nödvändig när du inte kan återställa ditt lösenord.
Om du har aktiverat funktionen för lösenordsåterställning läser du hur återställer jag NETGEAR:s administratörslösenord med hjälp av funktionen för lösenordsåterställning?
Följande instruktioner gäller inte DGN2000- eller DG834Gv5-routrar. Mer information finns i hur gör jag en fabriksåterställning på min DGN2000- eller DG834gv5-router?.
Så här utför du en fabriksåterställning:
- Kontrollera att routerns strömlampa lyser.
- Leta reda på knappen Återställ fabriksinställningar eller Återställ på routerns baksida .
- Använd ett gem eller liknande för att hålla knappen Återställ fabriksinställningar eller Återställ nedtryckt i sju sekunder.
- Släpp knappen Återställ fabriksinställningar eller Återställ .
Routern återställs.
När du loggar in på routern igen använder du standardinloggningsuppgifterna:
- Användarnamn: Admin
- Lösenord: Lösenord
Följande videoklipp visar följande steg:
Om du vill se hela videon går du till https://www.youtube.com/watch?v=nUOcjDy02ts.
Mer information finns i följande artiklar i kunskapsbasen:
- Hur ändrar jag NETGEAR-routerns WiFi-lösenord eller nätverksnamn (SSID)?
- Hur loggar jag in på min NETGEAR-hemrouter?
- Felsökning av trådlösa nätverk