Om ReadyNAS återställs till fabriksinställningarna raderas all konfiguration och alla data. Förstå detta innan du fortsätter.
Följ stegen för din modell istartmenyn
Om ReadyNAS återställs till fabriksinställningarna raderas all konfiguration och alla data. Förstå detta innan du fortsätter.
Följ stegen för din modell istartmenyn