En tilbakestilling til fabrikkinnstillingene sletter alle personlige innstillinger, inkludert brukernavn, passord, WiFi-nettverksnavn (SSID) og sikkerhetsinnstillinger. Tilbakestilling til fabrikkinnstillinger er nødvendig når du ikke kan gjenopprette passordet.
Hvis du aktiverte funksjonen for passordgjenoppretting, kan du se hvordan gjenoppretter jeg NETGEAR-administratorpassordet ved hjelp av funksjonen for passordgjenoppretting?
Følgende instruksjoner gjelder ikke for DGN2000- eller DG834Gv5-rutere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan utfører jeg en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene på DGN2000- eller DG834gv5-ruteren?.
Slik utfører du en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene:
- Kontroller at av / på-lampen på ruteren lyser.
- På baksiden av ruteren finner du knappen Gjenopprett fabrikkinnstillinger eller Tilbakestill .
- Bruk et binders eller lignende objekt til å trykke på og holde nede knappen Gjenopprett fabrikkinnstillinger eller Tilbakestill i sju sekunder.
- Slipp knappen Gjenopprett fabrikkinnstillinger eller Tilbakestill .
Ruteren tilbakestilles.
Når du logger deg på ruteren igjen, bruker du standard påloggingsinformasjon:
- Brukernavn: Admin
- Passord: Passord
Følgende videoklipp viser disse trinnene:
Hvis du vil se hele videoen, kan du gå til https://www.youtube.com/watch?v=nUOcjDy02ts.
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende Knowledge Base-artikler:
- Hvordan endrer jeg mitt NETGEAR-passord for ruteren eller nettverksnavnet (SSID)?
- Hvordan logger jeg på min NETGEAR hjemme ruter?
- Feilsøking for trådløse nettverk