Enterprise AV Home WiFi Mobile Wifi Support
5 people found this helpful in last 30 days

En tilbakestilling til fabrikkinnstillingene sletter alle personlige innstillinger, inkludert brukernavn, passord, WiFi-nettverksnavn (SSID) og sikkerhetsinnstillinger. Tilbakestilling til fabrikkinnstillinger er nødvendig når du ikke kan gjenopprette passordet.

Hvis du aktiverte funksjonen for passordgjenoppretting, kan du se hvordan gjenoppretter jeg NETGEAR-administratorpassordet ved hjelp av funksjonen for passordgjenoppretting?

Følgende instruksjoner gjelder ikke for DGN2000- eller DG834Gv5-rutere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan utfører jeg en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene på DGN2000- eller DG834gv5-ruteren?.

Slik utfører du en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene:

  1. Kontroller at av / på-lampen på ruteren lyser.
  2. På baksiden av ruteren finner du knappen Gjenopprett fabrikkinnstillinger eller Tilbakestill .
  3. Bruk et binders eller lignende objekt til å trykke på og holde nede knappen Gjenopprett fabrikkinnstillinger eller Tilbakestill i sju sekunder.
  4. Slipp knappen Gjenopprett fabrikkinnstillinger eller Tilbakestill .
    Ruteren tilbakestilles.

Når du logger deg på ruteren igjen, bruker du standard påloggingsinformasjon:

  • Brukernavn: Admin
  • Passord: Passord
     

Følgende videoklipp viser disse trinnene:

Hvis du vil se hele videoen, kan du gå til https://www.youtube.com/watch?v=nUOcjDy02ts.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende Knowledge Base-artikler:

Last Updated:07/07/2025 | Article ID: 9665

This article applies to:

Recently Viewed Articles

    Read this article in another language:

    Read this article in another language:

    Our team is here to help!

    Phone
    Chat
    Email