Enterprise AV Home WiFi Mobile Wifi Support

Når du kobler til et nytt Wi-Fi-nettverk, legges det til og lagres i en liste over profiler. Over en tidsperiode kan listen bli ganske stor. Instruksjonene nedenfor veileder deg gjennom prosessen med å slette en trådløsprofil som ikke lenger trengs.

Slik sletter du en profil for trådløst nettverk i Windows 10:

  1. Klikk på ikonet nettverk nederst til høyre på skjermen.
  2. Klikk på Nettverksinnstillinger.
  3. Klikk på Administrer Wi-Fi-innstillinger.
  4. Klikk nettverket du vil slette, under Administrer kjente nettverk .
  5. Klikk på glem. Profilen for trådløst nettverk slettes.

    Merk: du kan også skrive inn nettverk wlan-show -profiler i ledeteksten for åadministrere og slette profiler for trådløse nettverk.

Last Updated:07/07/2025 | Article ID: 29889

Recently Viewed Articles

    Read this article in another language:

    Read this article in another language:

    Our team is here to help!

    Phone
    Chat
    Email