Når du kobler til et nytt Wi-Fi-nettverk, legges det til og lagres i en liste over profiler. Over en tidsperiode kan listen bli ganske stor. Instruksjonene nedenfor veileder deg gjennom prosessen med å slette en trådløsprofil som ikke lenger trengs.
Slik sletter du en profil for trådløst nettverk i Windows 10:
- Klikk på ikonet nettverk nederst til høyre på skjermen.
- Klikk på Nettverksinnstillinger.
- Klikk på Administrer Wi-Fi-innstillinger.
- Klikk nettverket du vil slette, under Administrer kjente nettverk .
- Klikk på glem. Profilen for trådløst nettverk slettes.
Merk: du kan også skrive inn nettverk wlan-show -profiler i ledeteksten for åadministrere og slette profiler for trådløse nettverk.