Hvis ReadyNAS tilbakestilles til fabrikkstandard, slettes alle konfigurasjoner og data. Forstå dette før du fortsetter.
Følg trinnene for modellen ioppstartsmenyen
Hvis ReadyNAS tilbakestilles til fabrikkstandard, slettes alle konfigurasjoner og data. Forstå dette før du fortsetter.
Følg trinnene for modellen ioppstartsmenyen