Als u de ReadyNAS terugzet op de fabrieksinstellingen, worden alle configuratie en gegevens gewist. Begrijp dit voordat u verdergaat.
Volg de stappen voor uw model in hetopstartmenu
Als u de ReadyNAS terugzet op de fabrieksinstellingen, worden alle configuratie en gegevens gewist. Begrijp dit voordat u verdergaat.
Volg de stappen voor uw model in hetopstartmenu