Fotoalbums die aan uw Meural-app zijn gekoppeld, worden automatisch gesynchroniseerd. Als u afbeeldingen uit uw gekoppelde albums wilt verwijderen, start u uw foto-app op uw Android- of iOS-apparaat en verwijdert u de afbeeldingen uit het album dat u eerder aan de Meural-app hebt gekoppeld. De afbeeldingen worden binnen één minuut automatisch van uw Meural-canvas verwijderd.
Als u uw fotoalbum nog niet hebt gekoppeld, raadpleegt u Hoe koppel ik mijn fotoalbum aan de Meural-app?.