Enterprise AV Home WiFi Mobile Wifi Support
5 people found this helpful in last 30 days

Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki mukautetut asetukset, kuten käyttäjänimen, salasanan, WiFi-verkon nimen (SSID) ja suojausasetukset. Tehdasasetukset on palautettava, kun salasanaa ei voi palauttaa.

Jos otat salasanan palautustoiminnon käyttöön, katso miten palautan NETGEAR-järjestelmänvalvojan salasanan salasanan palautustoiminnolla?

Seuraavat ohjeet eivät koske DGN2000- tai DG834Gv5-reitittimiä. Lisätietoja on kohdassa miten DGN2000- tai DG834gv5-reitittimessä tehdään tehdasasetusten palautus?.

Tehdasasetusten palauttaminen:

  1. Varmista, että reitittimen virran merkkivalo palaa.
  2. Etsi reitittimen taustapuolelta Palauta tehdasasetukset - tai Palauta- painike.
  3. Paina paperiliittimellä tai vastaavalla esineellä Restore Factory Settings (Palauta tehdasasetukset)- tai Reset (Palauta oletusasetukset) -painiketta seitsemän sekunnin ajan.
  4. Vapauta Restore Factory Settings (Palauta tehdasasetukset)- tai Reset (Palauta) -painike.
    Reititin nollautuu.

Kun kirjaudut uudelleen reitittimeen, käytä oletusarvoisia kirjautumistunnuksia:

  • Käyttäjätunnus: Admin
  • Salasana: Salasana
     

Seuraavassa videossa esitellään seuraavat vaiheet:

Katso koko video osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=nUOcjDy02ts.

Lisätietoja on seuraavissa tietämyskannan artikkeleissa:

Last Updated:07/07/2025 | Article ID: 9665

This article applies to:

Recently Viewed Articles

    Read this article in another language:

    Read this article in another language:

    Our team is here to help!

    Phone
    Chat
    Email