ReadyNAS:n palauttaminen tehdasasetuksiin poistaa kaikki määritykset ja tiedot. Ota tämä huomioon, ennen kuin jatkat.
NoudataBoot Menu (Käynnistysvalikko) -kohdassa olevia malliasi koskevia ohjeita
ReadyNAS:n palauttaminen tehdasasetuksiin poistaa kaikki määritykset ja tiedot. Ota tämä huomioon, ennen kuin jatkat.
NoudataBoot Menu (Käynnistysvalikko) -kohdassa olevia malliasi koskevia ohjeita