Enterprise AV Home WiFi Mobile Wifi Support
5 people found this helpful in last 30 days

En fabriksnulstilling sletter alle personlige indstillinger, herunder brugernavn, adgangskode, WiFi-netværksnavn (SSID) og sikkerhedsindstillinger. En fabriksnulstilling er nødvendig, når du ikke kan gendanne din adgangskode.

Hvis du har aktiveret funktionen til gendannelse af adgangskode, skal du se hvordan gendanner jeg min NETGEAR-administratoradgangskode ved hjælp af funktionen til gendannelse af adgangskode?

Følgende instruktioner gælder ikke for DGN2000- eller DG834Gv5-routere. Du kan finde flere oplysninger under hvordan udfører jeg en fabriksnulstilling på min DGN2000- eller DG834gv5-router?.

Sådan udføres en fabriksnulstilling:

  1. Kontroller, at routerens strømindislygte er tændt.
  2. Find knappen Gendan fabriksindstillinger eller Nulstil på bagsiden af routeren.
  3. Brug en papirklips eller lignende til at trykke på knappen Gendan fabriksindstillinger eller Nulstil i syv sekunder.
  4. Slip knappen Gendan fabriksindstillinger eller knappen Nulstil .
    Din router nulstilles.

Når du logger på din router igen, skal du bruge standardlogonoplysningerne:

  • Brugernavn: Admin
  • Adgangskode: Adgangskode
     

Følgende videoklip demonstrerer disse trin:

Besøg https://www.youtube.com/watch?v=nUOcjDy02ts for at se hele videoen.

Du kan finde flere oplysninger i følgende artikler i vidensbasen:

Last Updated:07/07/2025 | Article ID: 9665

This article applies to:

Recently Viewed Articles

    Read this article in another language:

    Read this article in another language:

    Our team is here to help!

    Phone
    Chat
    Email