Du kan nulstille dit 4G LTE-modem til fabriksindstillingerne ved hjælp af nulstillingsknappen på bagsiden af modemmet. Du kan også bruge webmodemgrænsefladen.
Brug følgende trin til at nulstille dit 4G LTE-modem ved hjælp af nulstillingsknappen eller webmodemgrænsefladen.
Sådan nulstilles dit 4G LTE-modem til fabriksindstillingerne ved hjælp af knappen Nulstil:
- Find den forsænkede nulstillingsknap bag på modemmet.
- Indsæt en udrettet papirclips i hullet, og tryk i mindst fem sekunder.
- Slip knappen.
Modemmet nulstilles og genstartes. Denne proces tager op til et minut.
Sådan nulstilles dit 4G LTE-modem til fabriksindstillingerne ved hjælp af webmodemgrænsefladen:
- Start en webbrowser fra en computer, der er tilsluttet modemmet.
Bemærk: Computeren kan tilsluttes direkte til modemmet eller tilsluttes til en router, der er tilsluttet modemmet. - Besøg http://192.168.5.1.
- Indtast modemadgangskoden i feltet Log på.
Standardadgangskoden er password. - Klik på Sign In (log på).
- Vælg Indstillinger > Generelt > Software og Nulstil.
- Klik på Nulstili sektionen Nulstil.
Modemmet nulstilles til fabriksindstillingerne. Dit modem genstarter.