Når du opretter forbindelse til et nyt Wi-Fi-netværk, tilføjes og gemmes det på en liste over profiler. I en periode kan listen blive ret stor. Følgende vejledning fører dig gennem processen med at slette en trådløs profil, der ikke længere er nødvendig.
Sådan slettes en trådløs netværksprofil i Windows 10:
- Klik på netværksikonet i nederste højre hjørne af skærmen.
- Klik på Netværksindstillinger.
- Klik på Administrer Wi-Fi-indstillinger.
- Klik på det netværk, du vil slette, under Administrer kendte netværk.
- Klik på Glem. Den trådløse netværksprofil slettes.
Bemærk: Du kan også skrive netsh wlan vis profiler i Kommandopromptfor at administrere og slette trådløse netværksprofiler.