Enterprise AV Home WiFi Mobile Wifi Support

Du kan bruge funktionen til trådløs planlægning til at slukke for routerens trådløse signal på tidspunkter, hvor du ikke har brug for en trådløs forbindelse. Du kan f.eks. slå den fra i weekenden, hvis du forlader byen.


Sådan konfigurerer du tidsplanen for trådløsforbindelse:

  1. Start en internetbrowser fra en computer eller trådløs enhed, der er tilsluttet netværket.
  2. Besøg http://www.routerlogin.net. Hvis http://www.routerlogin.net ikke virker, kan du prøve følgende:

3.du bliver bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Indtast følgende standard login-oplysninger:
Brugernavn: Admin
Password: Password
Bemærk: Der skelnes mellem store og små bogstaver i brugernavn og adgangskode.
Bemærk: Hvis standardlogonoplysningerne ikke fungerer, kan du have ændret administratoradgangskoden. Hvis du ikke kan huske din nye adgangskode, skal du udføre en fabriksnulstilling for at gendanne routerens fabriksindstillinger. Du kan finde flere oplysninger under gendannelse af en NETGEAR-hjemmerouter til fabriksindstillingerne.
DEN GRUNDLÆGGENDE side vises.
4.Klik PÅ AVANCERET > Avanceret opsætning > trådløse indstillinger > Tilføj en ny periode
skærmbilledet slå trådløst signal fra efter tidsplan vises.
5.under hvornår det trådløse signal skal slås fra, skal du vælge Start og Slut.
Vælg dagligt eller Vælg dage under Gentagelsesmønster.
 Klik på Anvend.
Skærmbilledet Wireless Settings (trådløse indstillinger) vises.
 Vælg slå trådløst signal fra efter tidsplan.
 Klik på Anvend.

Last Updated:07/07/2025 | Article ID: 24102

This article applies to:

Recently Viewed Articles

    Read this article in another language:

    Read this article in another language:

    Our team is here to help!

    Phone
    Chat
    Email