Nulstilling af ReadyNAS til fabriksindstillinger sletter al konfiguration og alle data. Forstå dette, før du fortsætter.
Følg trinene for din model istartmenuen
Nulstilling af ReadyNAS til fabriksindstillinger sletter al konfiguration og alle data. Forstå dette, før du fortsætter.
Følg trinene for din model istartmenuen